No module Published on Offcanvas position

Kiitos sukukokoukseen 10.7.2021 osallistuneille! Lue kokoustapahtumasta tästä

Sukukokous 2009

SUKUSEURAN XVI VUOSIKOKOUS TAMPEREELLA 27.6 - 28.6.2009

Erittäin lämmin sukukokousviikonloppu alkoi lauantaina tutustumalla Finlaysonin tallipihaan. Kahvila Vatruska oli tapaamispaikkanamme. Parin tunnin ajan kiertelimme tutustumassa alueen pieniin putiikkeihin. Niissä oli tarjolla erilaisia käsitöitä ja käsityötarvikkeita. Olipa houkutuksena myös itse tehtyä suklaata monessa eri muodossa. Patiolla saattoi istuskella ja nauttia kahvia tai jäätelöä ja kuunnella hanurimusiikkia. Illalla kokoonnuimme Villavinttiin Sylvester Cateringin valmistamalle illalliselle. Aika kului rattoisasti kuulumisia vaihdellen ja uusiin sukulaisiin tutustuen. 

Sunnuntaina 28.6.2009 aloitimme varsinaisen kokouksemme kahvin ja maukkaiden piirakoiden jälkeen klo 12.30 Sukuseuran puheenjohtajaksi valittiin edelleen Sinikka Salo. Hallitus pysyi muuttumattomana. Sukuseuran jäsenmaksu päätettiin pitää ennallaan. Seuraava sukukokous päätettiin pitää Vieremällä vuonna 2011. 

osallistujat Tampereella

 

 

 

Kirjaudu

HUOM! Kirjasta on nyt "korona-tarjous". Kirjan saa kotiin postitettuna hintaan 14,90€. Tartu tilaisuuteen, sillä tarjous ei enää tästä parane. Lue lisää tästä
Sukuseuran Facebook-sivuille

Facebook

 

Suomen Sukututkimusseuran sivuille

Suomen Sukututkimusseura

Suku Forumin sivuille

Suku Forum